Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2017 09:39 - Chanel Jeans, Silk Kimonos и още: Това са 5-те най-добри магазини за магазин в Копенхаген
Автор: kristinafrench Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 217 Коментари: 0 Гласове:
0



Копенхаген е място за развъждане на свежи модни таланти. Етикети като Сакс Потс, Сесили Бахсен и Астрид Андерсен редефинират датския стил, а още по-малко под радара, като Milsted, изостават. Това е град на творческа иновация и прогресивност, но също така е и място с голямо благодарност за историята, особено за съкровищата. Скъсани между бляскавите бутици Holly Golightly и Ganni в и около главната търговска зона на Strшget, има няколко ретро-магазини, където историята е добре запазена.

Ако чифт дамски чанти Chanel от 90-те години, роклята от 80-те години на годината Comme des Garзons или традиционното японско копринено кимоно отправят обжалване, обърнете вниманието си от етикетите "In-with-the-It-girls" към тези пет препродажби , В Копенхаген понякога откриването на старата може да бъде също толкова вълнуващо, колкото и закупуването на новото.image

Времето изтече

Този малък магазин е централно разположен точно надолу по улицата от туристическата кула Round Tower. Time"s Up е натъпкан с рекордни находки като дънките на Шанел от 90-те години, печатни рокли и саки от Yves Saint Laurent от 60-те години и тонове на бижута от Gucci, Escada и др. Те също така имат изобилие от реколтата без етикети, независимо дали става дума за разкошна селска блуза или коктейлна рокля в стил Деко.

Кармен

Малък магазин близо до катедралата в Копенхаген (или Vor Frue Kirke), Кармен е пълна с престижни копринени японски кимони. Също така има блестяща селекция от обувки от дизайнери като Бруно Мъгли и Ив Сен Лоран, както и малка част от красивите стари сватбени рокли. Няма да намерите тон от дизайнери с големи имена в "Кармен", но кимоните, клипса за косата, токчетата и коланите го правят повече от достойно за посещение.

Jйrфme Vintage

Jйrфme Vintage се помещава в светло и просторно пространство за магазини - много по-отворено и модерно в усещането, отколкото Time"s Up или Carmen. Тук ще откриете широк спектър от реколта парчета като туристически тийзъри, Courrиges от 70-те години, костюми за бижута Dior около 50-те години и отпечатани гамаши от Hermes.

Студио Пътуване

С две места в Копенхаген Studio Travel е едно от най-популярните места за пазаруване за реколта. Те предлагат италиански реколта специално, с много известни марки като Moschino, Prada и Versace. Това е цветна колекция, включваща ярки оранжеви джинси от Лора Биайоти от 90-те години и рокля от рокля на Gai Mattiolo.

Прага

Прага е по-евтина от другите реколта магазини и включва и втора ръка дрехи. Има три места, едното в Vesterbro, едно в Орхус, а другото в Nшrrebro. Изборът е много по-скоро от смесена чанта с тонове невероятни рокли с цветни отпечатъци, обеци, аксесоари за коса и чорапи. Ако искате истински магазин опит в Копенхаген, това определено е мястото да се провери.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kristinafrench
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 17792
Постинги: 22
Коментари: 0
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930