Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2017 09:55 - Off-Бяла
Автор: kristinafrench Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 634 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В това време на политически протести, тероризъм, война и масовото изселване на хора, каква полза може да направи обикновената мода? Вергил Аблох, за един, реши, че ще каже нещо голямо с неговата изложка за мъжки облекла във Флоренция. "Това е моят модел на троянски кон", каза той преди представлението да започне в двореца "Пити". - Аз съм хилядолетна марка. Децата ще отидат и ще проучат съобщенията, които виждат на Instagram. Става дума за дрехи или говорим за света като цяло? "Не можеше да има сянка на съмнение за това, което имаше предвид за онези, които бяха там - включително много поканени членове на обществото - и тези, които гледаха отдалеч Чрез социалните медии. Той имаше огромни прожекции на разяждащ текст, описващ страданията на цивилни граждани при войната, превъртаща се извън сградата, тъй като моделите, малки по справедливост, бяха подадени отдолу.image

Работата беше съвместна работа с Джени Холцър, за когото според него той се идентифицира с "нашето използване на формулировката". Холзер избра поезия от Анна Свирцчинска, написана по време на Варшавското въстание през 1944 г., и гласове от конфликти, които се случват в момента Сирия и Палестина-Омид Шамс, Гаят Алмамун, Осама Алома и др. Ударът беше преобладаващ, обезпокоителен и умишлен. Аблох, син на имигрант от Гана, чувства социална и хуманитарна отговорност да говори с бедността на бежанците. "В този климат, който идва от последните избори, имам глас. В моята работа реагирам. "

На гостите вече бяха изпратени оранжеви тениски, отпечатани с графики. Никакви обикновени фланелки с марка, носеха визуални инструкции за поставяне на жилетка отпред и "Никога няма да простя океана" - линия на Omid Shams на гърба. Много стотици хора се удавиха и продължават да го правят, пресичайки Средиземно море от Сирия и Африка с надеждата за по-добър живот. Италия, където модата на Аблох винаги е била произвеждана, е един от първите отчаяни пристанища на разговори. Това осъзнаване пряко засегна дизайна на колекцията му, каза той. - Бях на нула в салфет, цветове, предупреждения, пластмаса.

Утилитарните тропи се срещат в облеклото, носено от спасители и спасените вдъхновени форми, напомнящи на надуваеми жилетки, качулки на моряците и т.н. Off-White е търговска марка, използвана от много млади мъже; Това е причината, поради която Албо има силата да говори директно на младото "събудено" поколение, но, посочи той, има стремежи към тях по отношение на издигането на улични парчета отвъд родовете. Спортните тениски бяха доразвити с невидими ципове, късите и къси шорти. "Става въпрос за показване на ново съотношение и за смазване заедно с приспособяването. Ние сме тук в Пити! Хората често ме питат защо не носят младите хора при шиене? Е, защото хората не правят шивашки за тях! "

С тази колекция Аблох възнамерява да преодолее пропастта между поколенията, с високи талии с флорални жакардови широки крака (единственият кимване в ренесансовата обстановка, може би) и повторно насочване към структурата на бяла риза , Имплантирайки с ципове, така че яката може да се носи наполовина, наполовина, по желание. Че Abloh използва възможността на Pitti Immagine да говори с по-голям дневен ред, беше стъпка в ръста, който беше добре да се види. В края на краищата визуалният образ на дизайнера, който вървеше с ордата си от модели по периметъра на площад "Пити Палас", под прожекцията на Холцър, ударил дома си. Колко други групи мъже точно на тяхната възраст сме виждали в новинарските кадри, пресичащи континенти?



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kristinafrench
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 17795
Постинги: 22
Коментари: 0
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930