Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2017 08:51 - Chicest Vintage-Dealing Двойка създаде магазин Бруклин в Wythe хотел
Автор: kristinafrench Категория: Други   
Прочетен: 220 Коментари: 0 Гласове:
0



Когато Форма Vintage откри първия си място някога тухли и хоросан вчера, посетителите са били лекувани с поглед към най-много лични фиксиране на неговите създатели, Avril Нолан и Куи Нгуен. Роденият в Ирландия мода вътрешна и китайско-виетнамски тексасец антики Експертът по синтезирани своите дълбоки страсти и далечни пътувания в светски колекция на изкуството, антики и винтидж дрехи, преди това само с предварителна уговорка. С поп-бутик в Wythe хотел в Бруклин отворен до 31 май Срещнахме се с двойката, за да научите повече за тръпката и предизвикателствата на сливане на живота, любовта и Пол Kjжrholm мебели.

image

Как те се срещнаха
Нолан и Нгуен срещнаха през 2013 г., когато една случайна среща на купон у дома Уилямсбърг доведе до група излет за педикюр-си първите, отзоваването на двойка със смях. Тъй като те го опиша, обхващащ голямото неизвестно е една обща нишка в тяхното партньорство. "Ние просто прекарал цялата си пари пътуват през първите две години от връзката ни", казва Нгуен. Ехото годеницата му ", да намеря толкова много вдъхновение чрез пътуване и аз обичам това как тези преживявания ви информират когато се върнете в Ню Йорк. Бих предпочел (и трябва!) Яде сардини върху препечен хляб в продължение на седмици, а не си купите нещо, така че мога да проучи някъде ново. "

Бивш редактор в Architectural Digest и Марта Стюарт Living, Нгуен въведена Нолан за международни антични и фестивали на храната. Междувременно, Нолан, който консултира по PR и брандиране на Реформацията, Chanel, и Maison кицун, я научи кавалер да надуши парчета събиране от опаковани битпазар. Скоро след това, началото на форма се избистрят.

Техните пътувания стават по-стратегически: до Париж за съкровища от Chanel и Givenchy, до Киото за Edo- и Мейджи ера кимоно платове, и до Мароко, където те открили, килими, които са били първоначално от Ив Сен Лоран и Пиер Берже дома си. Форма очертава като синтез на своите мании и влияния, силно уреденото и час подскача находка с произход от всички краища на света.

Как те работят
"Един от най-големите ни цели с форма е да се премине представите на хората", казва Нолан. Те се надяват да се отърси от всяка остатъчна стигма около думата антични чрез създаване на хитър опит в магазина, където човек може, казва Нолан ", магазин за стари, както бихте направили ново." Помислете безотказно запазени 70-те години от епохата на коприна Yves Saint Laurent блузи, реколта Леви и 1960 Perfecto якета, пълна с десетилетия в-вземането на гънки и несъвършенства. Един Бряг на слоновата кост маска от 1920 балансира турски килим средата на века и лъскави черни и хромирани части от USM модулни мебели. Те имат някои съвместни проекти в магазин за поп-нагоре, прекалено, включително придобиване от култовия шведски парфюмеристите Byredo и изложба да се възползват по семейно планиране с участието на Бруклин-базирани фотографи отвора 4, който на май.

Защо не виждам очи в очи е нещо добро
Информирани и от двете си ентусиазъм за Триумф мотоциклети и 1970 Доналд Джъд мебели и очарованието си с чепаре от епохата на бижута и винтидж изявление кожи, Форма е сливане на две много отличителни перспективи. "Това е наистина красиво нещо", казва Нгуен. "Първоначалните ни разногласия, те са дори не разногласия, но само на разговори и критики към нещата, които забелязваме, че те". Той добавя: "Мисля, че голямата атракция когато за първи път се срещна Аврил беше [среща] някой изключително креативен, но не и някой който е другата ми половина. [Тук] е някой, който е бил до цял ... [с] собствената си много силен гледна точка, чувствителност, чувство за вкус, цвят на. "

Сватбени камбани на хоризонта
Нгуен предложи да Нолан в дъждовен ден в Париж миналата есен, с целувка пръстен Габриела, че тя казва "не е наперен или ефектен. Това е просто много лично. Това е малък, прост и елегантен. "Те са като подобен подход за сватбата си през август, в имот на един приятел в северната част на щата Ню Йорк, които те планират да украсяват просто с глухарчета и маргаритки. Някога тексасеца, младоженеца планира да се носят каубойски ботуши.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kristinafrench
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 17440
Постинги: 22
Коментари: 0
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930